Sebuhi Nezerov Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 32 <b>Kişisel ileti</b> : Yıllar boyu aramıştım
Seviyorsun çok sanmıştım
Çok değiştin sen sevgilim
Bilsen nasıl bağlanmıştım
Karar verdim ben ...Herşey bitti <b>Cinsiyet</b> : <b>Mood</b> : <b>Tuttuğu Takım</b> : Kayıt tarihi : 13/05/08
| Konu: iSMAiL YK'nın Aldığı Ödüller Perş. Mayıs 22, 2008 2:48 pm | |
| MÜ-YAP'ın büyük ödülü, albümü 480 bin satan ve 'Allah Belanı Versin' adlı şarkısı dillere dolanan İsmail YK'nın oldu...
Müzik Yapımcıları Derneği'nin (MÜ-YAP) düzenlediği 'Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri 2007' töreni 26 Nisan'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.Törende değişik müzik türlerinden toplam 27 sanatçıya ödül verildi...
ismailyk'ya 'DIAMOND'
Albümlerin satış oranına göre verilen 'DIAMOND', 'PLATİN' ve 'ALTIN' ödüllerinin sahiplerini bulduğu gecede 300 binden fazla albüm satan sanatçılara DIAMOND 200-300 bin arasında albüm satanlara PLATİN 100-200 bin arasında albüm satanlara ALTIN ödülleri verildi. Abümü 480 bin satan ünlü sanatçı İSMAİL YK DIAMOND ödülünü aldı.
YK'YA 3 ÖDÜL BİRDEN
Gecenin en mutlu ismi geçtiğimiz yıl en çok satan albümler listesinde birinciliği Serdar Ortaç'a kaptıran ancak bu yıl 'Bomba' adlı albümüyle Ortaç'tan rövanş almayı başaran İsmail YK oldu. YK, 'DIAMOND'ın yanı sıra 'Yılın En Çok Albüm Satan Sanatçısı' ödülünü ve dijital satış alanındaki birincilik ödülünü de kucakladı.
| |
|